Sparen & Beleggen

Wilt u beleggen voor een comfortabeler pensioen? Of om een droom, een groots project te verwezenlijken? Wij bieden beleggingsoplossingen aan op maat van uw wensen. Zo kunt u kiezen voor een veilige en rendabele belegging of iets meer risico nemen, met mogelijk een hoger rendement. Ontdek onze verschillende formules voor vrij sparen zonder fiscaal voordeel.

Bent u op zoek naar een veilige en rendabele oplossing voor uw beleggingen? Dan kunt u kiezen voor een Tak 21-levensverzekering. Gewaarborgde interestvoet: dit is de interestvoet die geldt op het moment van betaling van de premie. U weet precies wat uw belegging op einddatum zal opbrengen. Een eventuele winstdeling wordt toegekend naargelang de economische conjunctuur en de financiële resultaten van de verzekeringsmaatschappij. De verzekeraar is niet wettelijk of contractueel verplicht om te voorzien in een winstdeling. De winstdeling is niet gewaarborgd en kan elk jaar veranderen.

Tak 23-levensverzekeringen bieden een potentieel hoger rendement. De verzekeringsmaatschappij belegt uw geld immers in beleggingsfondsen. Het rendement van tak 23-producten volgt de evolutie van een beursfonds. Het is potentieel hoger dan dat van tak 21, maar niet gegarandeerd, uw geld beweegt mee met de activa van het onderliggend fonds.

Kredieten

Woonlening

We streven ernaar om u een totaaloplossing te kunnen aanbieden. Uw droomwoning gevonden? Dan kunnen wij u helpen met uw woonkrediet. Dit kan gecombineerd worden met uw brandverzekering, en aangevuld met een schuldsaldoverzekering.

Als u zou overlijden, zal een schuldsaldoverzekering het openstaande deel van uw woonkrediet betalen. Uw partner of erfgenamen moeten dan de maandelijkse aflossingen niet meer doen. Als u een hypothecair krediet afsluit samen met een schuldsaldoverzekering bent u zeker dat uw krediet afbetaald wordt bij uw overlijden. Zo weet u dat uw gezin in uw woning kan blijven wonen, ook als u er niet meer bent.

Consumentenkrediet

Als consument kunt u bij ons een lening aangaan om uw uitgaven te financieren, er zijn tal van mogelijkheden:

  • Voertuigen: auto, motor, scooter, mobilhome, bestelwagen. Nieuw én tweedehands;
  • Renovaties: keuken, veranda, zwembad, …;
  • Energiebesparende investeringen: zonnepanelen, hoogrendementsglas, warmtepomp, …;
  • Andere aankopen: elektrische fiets, muziekinstrument, noem maar op.

Autoleasing via Go4Lease

De automarkt evolueert voortdurend. Fabrikanten breiden hun aanbod uit, de onderhoudskosten stijgen en de brandstofprijzen swingen de pan uit. Bovendien worden de CO2-normen steeds strenger en verandert de regelgeving op het gebied van mobiliteit voortdurend. Go4Lease biedt leaseformules aan voor particulieren en ondernemingen.

Go4Lease combineert de leasing van Arval met de verzekeringen van AG. Dit garandeert u de eenvoud en transparantie van een leasing op maat voor een unieke mobiliteitservaring.

Contacteer ons vrijblijvend

Donckels Verzekeringen

Hoogstraat 7, 8560 Wevelgem
0474/75 04 76